malajala | 19 Novembar, 2011 07:46
Sesilija | 19/11/2011, 09:59
Probala sam posne pohtije ali bez ribe i odlične su.
Hvala na receptima.
Zorka | 19/11/2011, 11:00
Gospođo/đice, hvala na ovim lepim starim receptima koje ste sačuvali od zaborava.
Očekujemo ako ima još posnih recepata. Hvala i veliki pozdrav.
Negosava | 19/11/2011, 11:04
Kada sam bila dete, posne slave se pravile bez ribe. Grad, najbliži je bio daleko, tako da nismo imali gde kupiti ribu. A slavilo se i to bogato. Pečurke su zamenjivale meso.
Hvala na receptima da se podsetimo.
Olivera | 19/11/2011, 21:34
Želatin se pravi od životinjskih kostiju i nije posan. Čisto da znate, da ga zamenite biljnom varijantom ako želite da jelo bude zaista posno.
« | Novembar 2011 | » | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
Re: Za posne dane
Milena | 19/11/2011, 09:44
Hvala za recepte. Slavim Sv.Nikolu i odmah ću probati.